Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Juventus Stadium
Juventus overtuigt, Lazio morst punten

Juventus heeft in eigen huis een makkelijke overwinning geboekt tegen Udinese. Na negentig minuten viel er een 4-0 overwinning te noteren.

Juventus – Udinese 4-0

Het was wachten tot iets voor rust om het eerste doelpunt te zien in Turijn. Toen maakte Pogba de openingstreffer. Halfweg de tweede helft maakte diezelfde Pogba de 2-0 en maakte zo de bezoekers monddood. Via Vucinic en Matri werd de score verder opgedreven tot een mooie 4-0 overwinning voor Juventus, dat daardoor zeker leider blijft in de Serie A. Udinese doet een slechte zaak in de strijd om Europees voetbal.

Palermo – Lazio 2-2

Cavanda mocht nog eens starten bij Lazio, maar zijn team wist niet te winnen. Floccari had Lazio na 10 minuten op voorsprong gebracht, maar in de tweede helft ging Palermo op en over Lazio. De staartploeg scoorde twee keer in evenveel minuten: Arévalo zorgde voor de gelijkmaker, Dybala zette de thuisploeg zelfs op voorsprong.

Vijf minuten voor tijd wist Hernanes met een strafschop toch nog een puntje te redden voor Lazio, maar het ziet Juventus toch terug uitlopen tot vijf punten. Palermo blijft voorlopig voorlaatste.