Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 22
Mudingayi speelt gelijk tegen Gillet
Christophe van den Boom

Inter Milan is niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel tegen het Torino van Rode Duivel Jean-Français Gillet. Ook aan de overkant stond een landgenoot in de basis. Gaby Mudingayi speelde 53 minuten mee bij Inter.

Inter begon sterk aan de wedstrijd en stond al na vijf minuten op voorspring. Chivu zette zich achter een vrije schop aan de rand van de zestien en krulde die achter de Belgische doelman. Torino gaf zich niet gewonnen en probeerde Inter terug te duwen. Dat leverde resultaat op want in de 23ste minuut kon Meggiorini de gelijkmaker tegen de touwen trappen.

Meggiorini

Na de pauze kwam Torino sterk uit de kleedkamers en kwam het op voorsprong. Opnieuw Meggiorini zorgde voor euforie bij de bezoekers. De aanvaller kende voor deze wedstrijd moeilijkheden met scoren, maar dat maakte hij goed met twee doelpunten.

De wedstrijd was nog niet gespeeld en in de 66e minuut kwam Internazionale op gelijke hoogte. Zanetti legde terug op Cambiasso en die faalde niet.

Met het gelijkspel schieten beide ploegen niet veel op. Inter blijft op de vierde plaats en Torino staat twaalfde. Onze landgenoot Gaby Mudingayi begon bij de thuisploeg in de basis en werd na 53 minuten geblesseerd naar de kant gehaald. Aan de overkant stond Jean-François Gillet 90 minuten in doel.