Saint-Étienne voorlopig derde
Saint-Étienne voorlopig derde
Foto: © SC

Saint-Étienne heeft een overtuigende zege geboekt tegen Nice. Door de 4-0 overwinning staat de club voorlopig op de derde plaats in de Ligue 1. Ook hekkensluiter Nancy kon nog eens winnen.

Saint-Étienne – Nice 4-0

Saint-Étienne en Nice gingen met elkaar de strijd aan in een rechtstreeks duel om plek drie, al kan Marseille later op het weekend wel terug de derde plaats overnemen. Het werd uiteindelijk een zeer vlotte overwinning voor de thuisploeg, die al na vijf minuten een strafschop kreeg. Aubameyang zette die feilloos om.

Op het uur zorgde Brandao voor de verdubbeling van de voorsprong en toen ging alles ineens heel vlot voor de thuisploeg. Via Mollo en opnieuw Brandao werd de score nog aangedikt tot 4-0. Zo springt de thuisploeg over Nice in de stand en speelt het weer helemaal mee voor de Europese plaatsen.

Sochaux – Nancy 1-2

Nancy staat niet langer op de laatste plaats na een overwinning in Sochaux. Het verkleint de achterstand op Sochaux  - dat op de eerste veilige plaats staat in de Ligue 1 – tot zes punten en maakt zo nog kans om degradatie te vermijden.

Moukandjo en Zitte zorgden voor een dubbele voorsprong aan de rust, het tegendoelpunt van Privat in blessuretijd kon niet meer baten voor Sochaux.

Andere uitslagen:

Toulouse – Evian 0-0
Lorient – Valenciennes 1-1
Bastia – Ajaccio 1-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21681 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties