Geen vrees voor degradatie bij AZ

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Geen vrees voor degradatie bij AZ
Foto: © SC

Het gaat niet goed met AZ Alkmaar. De ploeg is weggezakt naar de onderste regionen van het klassement in de Nederlandse Eredivisie. Meer nog, de ploeg staat maar net boven de degradatiestreep. TD Earnest Stewart bewaart de kalmte en vreest niet voor de degradatie.

"Het is een heel vervelende situatie. Het is nu zaak om hard te vechten zodat we hier uit kunnen komen. Ons klassement spookt niet door mijn hoofd, maar de realiteit is wel dat wij daar vlakbij staan", aldus de Amerikaanse technisch directeur in een gesprek met RTV Noord-Holland.

Onze landgenoot Maarten Martens is de enig overgebleven landgenoot in Alkmaar. Hij hoopt dat de club snel wat succesjes kan boeken in de competitie. "Hoe mooi het ook is met de behaalde finale van de beker, het gaat heel vervelend in de competitie. Wij staan nu vol in de degradatiezone en moeten keihard gaan werken om aan het einde van de competitie nog ergens in de middenmoot te kunnen eindigen."

AZ staat vijftiende in de stand met gelijke punten met Roda JC. Vanaf de zestiende plaats moet een ploeg in Nederland de nacompetitie spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties