"PSG past niet in de Ligue 1"

Mathias Dumarey
| 5 reacties
"PSG past niet in de Ligue 1"
Foto: © SC

Leonardo, de technisch directeur van PSG, is gefrustreerd nadat de club met 1-0 verloor bij Stade Reims. "Het team is gemaakt om Europese wedstrijden te spelen en past niet in de Ligue 1", aldus de Braziliaan in het programma Infosport.

PSG verloor afgelopen weekend verrassend op het veld van staartploeg Stade Reims met 1-0. Deze nederlaag is bij de PSG-entourage behoorlijk hard aangekomen. Het leidt zelfs tot frustrerende taal. "Ploegen spelen tegen ons in de Ligue 1 altijd zeer verdedigend. Omdat we ook nog steeds actief zijn in verschillende bekercompetities, zijn we om de drie dagen actief wat het er ook niet eenvoudiger op maakt.", aldus Leonardo.

"Eigenlijk hebben we een team voor de Europese wedstrijden", gaat Leonardo verder. "We moeten ook eens leren knokken als het eens niet loopt. Als ik eerlijk moet zijn, moet ik stellen dat we niet gemaakt zijn voor de Franse competitie", besluit Leonardo. PSG investeerde flink dit seizoen en staat nu in het klassement nog twee punten voor op eerste achtervolger Olympique Lyon.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties