Competitie: Antwerpen (1)
Speeldag: Speeldag 5
Beerschot-Wilrijk blijft ongeslagen
Timothy Collard

Beerschot-Wilrijk heeft ook zijn derde thuiswedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. De troepen van Urbain Spaenhoven haalden het makkelijk met 3-0 van Excelsior Kaart.

Beerschot-Wilrijk nam de wedstrijd in handen na een ietwat aarzelende start en klom na amper acht minuten spelen op voorsprong. Baert schoot de thuisploeg met een knal van buiten de zestien op voorsprong

Iets voorbij het halfuur moest Kaart met tien verder nadat Walschaerts tegen zijn tweede gele kaart aanliep. Ascension legde de wedstrijd in een definitieve plooi door er 2-0 van te maken op slag van rust.

Na de pauze kreeg Beerschot-Wilrijk nog kansen genoeg om de score uit te diepen, maar de 4.800 aanwezige fans zagen uiteindelijk maar één doelpunt meer. Dermaut legde tien minuten voor tijd de 3-0-eindstand vast.