Verlies voor Nainggolan en Cavanda, Inter wint vlot

Caroline Tonnelier

In Italië stonden vanmiddag vijf wedstrijden op het programma. Inter haalde het vlot met 0-3 bij Udinese. Onze landgenoten Cavanda en Nainggolan bleven met Lazio en Cagliari met lege handen achter.

Udinese-Internazionale 0-3

Inter kende weinig moeite met Udinese.  Palacio opende na 25 minuten de score en vier minuten later verdubbelde Ranocchia de score. Na de pauze kwamen de bezoekers niet meer in de problemen en liepen ze zelfs nog verder uit. Kort voor het einde legde Álvarez de 0-3 eindstand vast.

Hellas Verona-Cagliari 2-1

Promovendus Hellas Verona blijft ongenaakbaar in eigen huis. Oude krijger Luca Toni zette de thuisploeg na acht minuten al op voorsprong en toen Boskovic iets voor het uur de 2-0 op het bord zette, leek de wedstrijd beslist. Kort voor het einde kon Conti wel nog milderen, maar Cagliari kwam niet verder dan de aansluitingstreffer. Nainggolan speelde de volledige wedstrijd bij de bezoekers.

Lazio-Genoa 0-2

Genoa nam in de tweede helft afstand van Lazio. De doelpunten kwamen op naam van Kucka en Gilardino. Bij de Romeinen speelde Cavanda de volle negentig minuten.