Milan met schaamrood op de wangen na vier treffers van 19-jarig talent
Caroline Tonnelier
| 21 reacties
Milan met schaamrood op de wangen na vier treffers van 19-jarig talent
Foto: © SC

Met een 3-0 zege tegen Atalanta werd het nieuwe jaar goed ingezet door AC Milan, maar de vreugde was van korte duur voor de fans van de Rossoneri. Tegen laagvlieger Sassuolo ging de ploeg van Allegri immers met 4-3 onderuit. Domenico Berardi was met vier treffers dé man van de match.

In eerste instantie leek er geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers. Na iets minder dan een kwartier had Milan immers al een 0-2 voorsprong uitgebouwd. Robinho en Balotelli zorgden voor de vroege treffers en leken de bezoekers op weg te zetten naar een makkelijke zege op het veld van degradatiekandidaat Sassuolo.

Op het kwartier begon de amper 19-jarige Domenico Berardi echter aan zijn spectaculaire onemanshow. Dankzij een pure hattrick van dit Italiaanse talent mocht zijn team met een voorsprong gaan rusten. Na de pauze ging Berardi gewoon door op zijn elan: in de 47e minuut vond hij een vierde keer de weg naar de netten. Een verbouwereerd Milan maakte het via invaller Montolivo nog even spannend, maar moest na een mislukt slotoffensief met een verrassende nederlaag en het schaamrood op de wangen het veld verlaten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties