Jesé: de diamant van Real Madrid

Jordy Ferket
| 17 reacties
Jesé: de diamant van Real Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als men spreekt over de Spaanse topclub Real Madrid, dan gaat het altijd over Cristiano Ronaldo, Gareth Bale of Karim Benzema. Natuurlijk lopen er nog genoeg klasbakken rond: de 20-jarige Jesé bijvoorbeeld. Hij etaleerde al meermaals zijn kunnen en hij is dan ook de toekomst van het team.

20 jaar en volgens velen het grootste opkomende talent bij de Spaanse grootmacht Real Madrid. De druk op de schouders van Jesé moet bijzonder groot zijn. Maar tot nu toe kan hij daar blijkbaar goed mee om. In de kwartfinales van de Copa Del Rey scoorde hij de winninggoal tegen Espanyol. Ook tegen Bilbao zorgde hij voor het gelijkspel. Nochtans is de concurrentie moordend met Bale, Isco en Di Maria.

Guti, ex-speler bij de Koninklijken, zegt in het Franse L’Équipe alvast dat het Spaanse toptalent het gaat maken. “Volgens mij is Jesé de meest getalenteerde speler van de nieuwe generatie.” Jesé zelf is blij met de kansen die hij krijgt van coach Ancelotti en Zidane. “Zidane is heel belangrijk voor mij, omdat hij me de kans gaf hier te spelen. Momenteel hebben de trainers veel vertrouwen in mij en dat doet deugd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties