8 own goals in 10 minuten in Coppa Sicilia!

Nicola Cantoro
| 4 reacties
8 own goals in 10 minuten in Coppa Sicilia!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Italiaanse Eiland Sicilië staat bekend om zijn maffia. Ook in het voetbal gaat het er niet altijd even koosjer aan toe. In de Coppa Sicilia scoorde de ploeg Bagheria in de laatste tien minuten acht keer in zijn eigen goal.

Een nieuw schandaal is een feit in het Italiaanse voetbal. Deze keer wel op kleinschaliger niveau. Tijdens de wedstrijd Bagheria-Borgata Terrenove in de Coppa Sicilia scoorde Bagheria acht keer in eigen doel. De einstand was 14-3.

Bagheria had een gelijkspel nodig om door te stoten. Bij een 4-3- achterstand kreeg het snel twee doelpunten tegen waarop ze besloten de bal nog acht keer in eigen doel te schieten. Een derde team Partinicaudace was door deze uitslag ook uitgeschakeld uit de poulefase omdat het doelpuntensaldo door de grote overwinning van Borgata Terrenove niet goed genoeg was.

“Het was een echte strijd tot op een bepaald moment we drie doelpunten voor stonden. Daarna was de match een echte farce. De kapitein van Bagheria vertelde mij dat hij liever had dat wij doorgingen naar de volgende ronde in plaats van Partinicaudace”, zegt Borgata-coach Ignazio Chianetta.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties