PSV wint topper tegen Vitesse

Jordy Ferket
| 3 reacties

PSV Eindhoven heeft de topper tegen Vitesse gewonnen met 1-2. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. De nummer drie nadert zo tot op twee punten van Vitesse, de tweede in de stand.

Voor PSV begon de wedstrijd uitstekend. Na amper zeven minuten kwamen ze op voorsprong na een doelpunt van Jurgen Locadia. Lang konden ze niet genieten van die 0-1-stand. Tien minuten later kwam Vitesse al langszij via Labyad.

Nog voor de pauze werd het 1-2 voor PSV. Depay miste eerst vanop de stip, maar in de herneming kreeg hij de bal uiteindelijk in het doel. In de tweede helft kregen de toeschouwers geen doelpunten meer te zien, ondanks veel druk van de thuisploeg. Opvallend: er vielen negen gele kaarten in de partij. Door de zege nadert PSV tot op twee punten van Vitesse, de tweede in de stand.