Ferreira Carrasco: "Met wat meer maturiteit zal dat veranderen"

Lander Marin
| 0 reacties
Ferreira Carrasco: "Met wat meer maturiteit zal dat veranderen"
Foto: © photonews

AS Monaco, de ploeg van Yannick Ferreira Carrasco kon de laatste vijf thuiswedstrijden - in alle competities - niet winnen. De 21-jarige winger, die in de laatste wedstrijd goed was voor een goal en een assist, weet dat het beter moet.

Monaco staat momenteel op de derde plaats in de Ligue 1, met zes punten achterstand op Lyon (nr. 2) en twee punten voorsprong op St. Etienne (nr. 4). Komende zondag nemen de Monegasken het in hun Louis II Stadion op tegen Toulouse. Gezien de nummer 3 in Frankrijk nog mee kan dingen naar een plaatsje in de Champions League, is winnen een must.

“We weten dat we thuis moeten winnen, maar elke wedstrijd is moeilijk. We weten ook dat we niet zo veel thuisfans hebben, maar ik hoop dat ze ons naar het einde zullen duwen. Vermits we hier al veel punten lieten liggen hoop ik dat we met opgeheven hoofd kunnen eindigen”, meldt Ferreira Carrasco aan L’Équipe.

Volwassenheid en efficiëntie

“We hebben een goede ploeg en kunnen kampioen worden. Hopelijk behouden we onze derde plaats en wie weet naderen we nog tot Lyon. We hebben de kwaliteiten om tegen Toulouse het verschil te maken”, is de Rode Duivel zelfzeker. 

Op de vraag hoe het met zijn individuele progressie zit is hij eerlijk. “In de laatste dertig meter ben ik soms niet efficiënt genoeg of ontbreekt het me aan geluk. Ik moet leren het goede moment te kiezen om een actie te maken of voor het team te spelen. Met nog wat meer maturiteit zal dat veranderen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties