Jonge Belg: "Ik heb aanbieding van Anderlecht"

De Wit Bram
| 21 reacties
Jonge Belg: "Ik heb aanbieding van Anderlecht"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zakaria Bakkali, de jonge flankaanvaller van PSV, heeft in een interview met La Dernière Heure zijn licht laten schijnen over zijn toekomst. De 19-jarige Luikenaar beleefde dit seizoen een absoluut rampseizoen bij 'De Lampenclub' en werd zelfs naar de B-kern verwezen.

“Mijn keuze voor mijn nieuwe club ligt voor 95% vast”, zo vertelt Bakkali. “Ik heb 13 aanbiedingen gekregen, waarvan eentje van Anderlecht. Maar ik wilde naar een groot kampioenschap, dat zal ook het geval zijn. Ik maak eerstdaags mijn beslissing bekend.”

Bij PSV ging het van kwaad naar erger dit seizoen. “De club had twee flankaanvallers die voor mij in de pikorde stonden. Zij moesten spelen, zodat de club hen kon verkopen. Zodra zij weg waren, zou ik mijn kans krijgen. Zo lang wilde ik echter niet wachten”, aldus Bakkali.

Geblokkeerd in comeback

“Toen ik een kleine blessure opliep, werd ik geblokkeerd in mijn comeback. ‘Teken bij en alles is opgelost’, zei PSV. Maar dat wilde ik dus niet. Ik neem PSV niks kwalijk. Het is misschien slecht afgelopen, maar ik heb er mooie momenten beleefd sinds ik bij de club kwam”, zo besloot de Belg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties