Hannover-fans gaan er los over: "Dit was blinde woede en pure haat"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 1 reacties
Hannover-fans gaan er los over: "Dit was blinde woede en pure haat"
Foto: © Photonews

De fans van Hannover 96 zijn een stap te ver gegaan. Dat gevoel leeft alleszins in de Duitse voetbalwereld. "Dat was blinde woede en pure haat", klinkt het bij een speler.

Hannover 96 staat momenteel op een troosteloze laatst plaats in de Bundesliga. Enkel een mirakel kan de club nog van een degradatie behoeden. Dat dat zit heel hoog bij de fans.

Het supporterslegioen vroeg de voorbije maanden al meermaals uitleg aan de spelers en blokkeerde een dikke week geleden nog de spelersbus. Maar afgelopen weekend ging het een stap te ver.

De fans dreigden er zelfs mee onze kelen over te snijden

speler Hannover 96

De fans van die Roten maakten een galgengebaar naar de spelers en waren zelfs een denkbeeldige strop aan het uitbeelden. Dat is héél pijnlijk als je weet dat doelman Robert Enke enkele jaren geleden zelfmoord pleegde.

"Dat was blinde woede en pure haat", getuigt een speler in Bild. "Er zijn grenzen overschreden. De fans dreigden er zelfs mee onze keel over te snijden."

Shirts opeisen

Na de wedstrijd eisten de fans ook nog de shirts van de spelers op. "We hebben dat dan ook gedaan", besluit de anonieme stem. "Anders was het zeker en vast ontaard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties