Everton maakt waanzinnig prijskaartje Lukaku bekend

Sean Raab
| 17 reacties
Everton maakt waanzinnig prijskaartje Lukaku bekend
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lukaku speelt komend seizoen wellicht niet meer bij Everton. Veel topclubs zijn geïnteresseerd en komen al aankloppen bij de spits in vorm. The Toffees zijn bereidt de Rode Duivel te laten gaan, maar alleen voor een duizelingwekkend bedrag.

Europese grootmachten Chelsea, Manchester United en PSG staan in de rij om de bulldozer van een aanvaller onder contract te leggen voor volgend seizoen. Everton weet dat ze in een goede handelspositie zitten en zijn dan ook niet bescheiden: Je wilt Lukaku? 80 miljoen euro alstublieft.

Duurste Belg

Kevin De Bruyne is momenteel de duurste Belg ooit. In de zomer verhuisde de middenvelder van Wolfsburg naar Manchester City voor maar liefst 75 miljoen euro. Lukaku kan hem van zijn troon afstoten als de topclubs niet zijn afgeschrikt door het prijskaartje.

De teller van Romelu staat dit seizoen op 18 doelpunten met 6 assists daarbovenop. De man van 80 miljoen? Oordeel zelf:

Vader Roger Lukaku liet al weten dat hij zijn zoon graag in Engeland ziet blijven spelen of naar een sub-topper in Duitsland ziet vertrekken. Waar zie jij graag Lukaku volgend jaar spelen? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties