Fellaini reageert op kritiek over ellebogen: "Voor mij is dat niet zo hard"

Redactie
| 0 reacties
Fellaini reageert op kritiek over ellebogen: "Voor mij is dat niet zo hard"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini kreeg zowat heel Engeland over zich heen na de uitspraken van topscheidsrechter Howard Webb. Die haalde aan dat de Rode Duivel zich "als tuig gedroeg" op een voetbalveld. De ellebogen van de grote middenvelder achtervolgen hem al een hele carrière.

In het maandblad Sport verdedigt hij zich: "Ik geef negentig minuten het beste van mezelf, voor de manager en voor de club. Ik doe mijn job. De rest? Daar luister of kijk ik niet naar. Het is vooral hard voor mijn familie, omdat zij al die kritiek lezen en horen. Zelf vind ik het helemaal niet zo hard: ik ben een profvoetballer en ik hou van mijn job", aldus Fellaini.

En niet iedereen denkt er zo over. "Ik ga geregeld uit eten in de stad en ik merk dat veel fans juist heel vriendelijk zijn naar mij toe.", vertelt hij. "Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik zo een moeilijke periode beleef. Maar het is belangrijk dat ik daar ook mee leer omgaan, want je kunt niet enkel topjaren hebben. Ik ben gezond en gelukkig, mijn familie stelt het wel en ik speel nog altijd graag voetbal, dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties