Benteke naar Crystal Palace? Dat is nog lang niet zeker

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Benteke naar Crystal Palace? Dat is nog lang niet zeker
Foto: © Photonews

Welk shirt draagt Christian Benteke volgende seizoen? Blijft hij ondanks een moeilijk debuutjaar bij Liverpool of zoekt hij andere oorden op? Crystal Palace aast op de Rode Duivel, maar die geniet momenteel met volle teugen van vakantie.

Het was best een vermoeiend jaar voor Benteke, dan vooral op mentaal vlak. De spits kende een enigszins moeilijk debuutjaar bij Liverpool en was op het EK in Frankrijk bankzitter. Een beetje vakantie is dezer dagen dan ook welgekomen.

Momenteel is Benteke dan ook niet bezig met een transfer. “Christian is net op vakantie vertrokken en ik heb niet de intentie om hem om de haverklap lastig te vallen met vragen over zijn toekomst. Hij moet nu genieten van zijn vakantie en daarna zien we dan wel weer”, aldus zijn manager Kismet Eris aan Voetbalkrant.com.

"Crystal Palace? Niet van op de hoogte"

Kismet Eris

Maar zit er dan effectief een transfer in de pijplijn? “Er wordt natuurlijk druk gespeculeerd over de toekomst van Christian. Ik heb gelezen dat Crystal Palace een bod heeft uitgebracht bij Liverpool, maar daar ben ik zelf niet van op de hoogte”, benadrukt Eris.

“Zoals het er nu naar uitziet start Christian de voorbereiding bij Liverpool, waar hij tot nader order nog steeds onder contract ligt."

"Trouwens: wat betreft het gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd, was Christian vorig seizoen wel de beste spits van Liverpool, hé. Er was dan wel veel concurrentie, maar hij heeft het lang niet slecht gedaan”, besluit Eris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties