Fellaini geniet het vertrouwen van Mourinho: "Een club als United moet prijzen pakken"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties
Fellaini geniet het vertrouwen van Mourinho: "Een club als United moet prijzen pakken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de geruchten dat zijn ex-coach David Moyes Marouane Fellaini naar Sunderland wil halen, lijkt de Rode Duivel gewoon bij Manchester United te blijven. Volgens Fellaini heeft José Mourinho vertrouwen in hem.

"Als je voor United speelt, dan moet je kunnen omgaan met competitie. Er zijn heel wat goede spelers met kwaliteit, maar ik heb vertrouwen", klinkt het bij Marouane Fellaini. "Iedereen moet vechten voor zijn plaats, daarom moet je alles geven op het veld. Je moet jezelf altijd naar het uiterste drijven."

"Ik denk dat ik het team zeker kan helpen en dat ik een bijdrage kan leveren. Ik denk dat de manager mij vertrouwt. Hij weet wat ik kan en wat mijn kwaliteiten zijn. Dat is belangrijk. Ik wil alles voor de ploeg geven", zegt de Rode Duivel op het clubkanaal.

Community Shield

Zondagavond wacht er het Community Shield (Engelse Supercup) tegen kampioen Leicester City. "Het is een sterke ploeg, daarom hebben ze de Premier League gewonnen. Het zal ongetwijfeld een goede wedstrijd worden, maar een club als United moet prijzen pakken. Te beginnen met zondag. We moeten trofeeën halen dit seizoen", besluit Fellaini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties