Goede generale repetitie voor Origi en co: "Scoren tegen Barcelona was een droom"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Goede generale repetitie voor Origi en co: "Scoren tegen Barcelona was een droom"

Liverpool FC heeft zaterdag heel wat vertrouwen getankt tegen het grote Barcelona. De ploeg van Jürgen Klopp won maar liefst met 4-0 van de Catalanen. Divock Origi prikte er ook eentje en lijkt klaar voor het nieuwe seizoen.

Dit weekend staat er opnieuw voetbal in de Premier League op het programma. En zondag is er zelfs al een eerste topper met het duel tussen Arsenal en Liverpool. Divock Origi en co lijken klaar voor het nieuwe seizoen, ook al gaat het in de media vooral over de andere topteams.

"Over Liverpool wordt minder gesproken. Ik denk dat dat positief is", zegt Origi daarover. "We staan op scherp en hebben er veel zin in. Wat er ook gebeurt, we zullen blijven geloven in de titel", is de Rode Duivel ambitieus in Het Nieuwsblad.

Harde werken loont

De zoon van voormalig profvoetballer blikte nog eens terug op het duel tegen Barcelona. "Scoren tegen Barcelona was onvergetelijk. We hebben heel hard gewerkt en heel veel trainingsessies gehad. Maar het loont, dus we zijn allemaal heel blij", besluit Origi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties