Ex-wereldkampioen: "Het probleem van Cristiano Ronaldo is dat er altijd eentje beter zal zijn"

Koen Frans
Koen Frans
| 14 reacties
Ex-wereldkampioen: "Het probleem van Cristiano Ronaldo is dat er altijd eentje beter zal zijn"

Cristiano Ronaldo werd onlangs door de UEFA nog gelauwerd als de Beste Voetballer in Europa, maar voor ex-wereldkampioen Xavi zal Lionel Messi altijd beter blijven.

"Cristiano Ronaldo is misschien wel de beste speler van het moment", zei Xavi in een interview aan de Spaanse radiozender Cadena SER. "Maar het probleem is dat een andere speler zowat de beste speler in de geschiedenis is", ging hij verder.

"Cristiano is buitengewoon goed, maar ik kan hem gewoon niet vergelijken met Messi. Zolang hij wil, zal Messi de beste zijn. Hij staat ver boven de rest en elke voetballiefhebber ziet het zo. Tenzij je een Real-supporter bent", knipoogde Xavi.

Guardiola boven Mourinho

Xavi blikte ook vooruit op de Manchester Derby, een duel tussen twee trainers die hij goed kent. "Ik denk niet dat de stijl van Mourinho bij me past. Hij geloofde vroeger wel in de Barcelona-stijl, maar vertrok en heeft zich fantastisch aangepast."

"Maar op tactisch vlak is Pep voor mij ongeëvenaard", koos Xavi ook hier de kant van zijn voormalige ploeggenoot en ex-trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties