Ronaldo viert comeback bij Real Madrid met ruime overwinning

Timothy Collard
| 1 reacties

Real Madrid blijft ook na drie speeldagen in de Primera Division foutloos. De ploeg van Zinédine Zidane maakte deze keer brandhout van Osasuna, al hadden de bezoekers het nog spannend kunnen maken...

Na 45 minuten spelen had Real al zijn schaapjes op het droge. Ronaldo, Danilo en Sergio Ramos toonden zich trefzeker. Na een uur spelen stond het zelfs 5-0 voor De Koninklijke. Pepe en Modric hadden de forfaitscore op het scorebord gezet.

Maar dan namen de jongens van Zidan het te licht op. Riera scoorde, miste nadien een penalty, en in de slotfase prikte Garcia nog de 5-2 tegen de touwen. Een minuut later kreeg Bonnin nog rood en uiteindelijk gebeurde er niets meer. Real prijkt voorlopig alleen aan de leiding met 9 op 9.