Geel-coach Nicky Hayen niet ontevreden na verlies op het Kiel: "We misten dé kans op 1-1"

Koen Frans
Koen Frans
| 7 reacties
Geel-coach Nicky Hayen niet ontevreden na verlies op het Kiel: "We misten dé kans op 1-1"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicky Hayen was in Saoedi-Arabië de assistent van Marc Brys. Zaterdag stonden ze met ASV Geel en KFCO Beerschot-Wilrijk tegenover elkaar. En de meester haalde het van de leerling.

Beerschot-Wilrijk won vrij makkelijk met 2-0. En toch was ASV Geel-coach Nicky Hayen niet helemaal ontevreden. "Ik kan eigenlijk niet klagen over de prestatie van mijn spelers", zei de 36-jarige Hayen op de persconferentie in het Olympisch Stadion.

"Alleen moet je tegen een titelkandidaat als Beerschot-Wilrijk de kansen afmaken. We hadden toch minstens één keer kunnen scoren. Ik zeg niet dat we hier dan iets geraapt zouden hebben, maar dan weet je toch maar nooit", droomde de ex-verdediger van STVV luidop.

Je moet tegen een titelkandidaat als Beerschot-Wilrijk de kansen afmaken

Domme cadeaus

"Maar Beerschot-Wilrijk was héél dominant. Wij gaven hen weliswaar een heel vroeg cadeau door op een domme manier een vrijetrap weg te geven. Tegen een ploeg met specialisten als Losada en De Jonghe hadden we daar nochtans voor gewaarschuwd", sakkerde Hayen.

"En dan geven we wat later nog een cadeau weg, maar gelukkig miste Losada die strafschop", was Hayen eerlijk. "Zo bleven we in leven en meteen daarna missen wij dé kans op 1-1. Op het einde gingen we nog met twee spitsen alles of niets spelen. Jammer genoeg werd het dus niets."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties