Beerschot-Wilrijk leeft: "We spelen altijd thuis"

Redactie
| 2 reacties
Beerschot-Wilrijk leeft: "We spelen altijd thuis"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot-Wilrijk is schitterend uit de startblokken geschoten dit seizoen. De club staat aan de leiding in de eerste amateurreeks, met slechts één gelijkspel waarin punten verloren werden. En daar is de komst van Arjan Swinkels niet vreemd aan.

De ervaren Nederlander werd gehaald om achteraan de organisatie te behouden en met slechts twee tegengoals in zes matchen lijkt dat bijzonder goed te lukken. Swinkels is dan ook enthousiast over zijn nieuwe club.

'De club leeft nog steeds ontzettend. Tegen ASV Geel zaten er afgelopen zaterdag ruim zevenduizend supporters in het stadion. Laatst reisden er 1.200 fans mee naar een uitwedstrijd. Voor het gevoel spelen we met Beerschot daardoor eigenlijk altijd thuis', aldus Swinkels bij Voetbal International.

"Natuurlijk zijn er nog groeipijntjes. De trainingsfaciliteiten zijn nog een beetje zoals bij de amateurs. Maar of ik nu een eigen stoel en anderhalve meter ruimte heb in een kleedkamer of een halve meter, dat maakt me niet uit. Beerschot Wilrijk doet qua ambities, stadion en achterban niet onder voor een eersteklasser."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties