Mo Messoudi terug in de kern na rode kaart bij de beloften: "Heb ik mijn reputatie tegen?"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Mo Messoudi terug in de kern na rode kaart bij de beloften: "Heb ik mijn reputatie tegen?"
Foto: © jan mees

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mo Messoudi was goed aan het seizoen begonnen, maar viel op de tweede speeldag uit met een spierscheur in het duel tegen Patro Eisden. Vorige week zou hij zijn terugkeer hebben gemaakt, maar de Antwerpenaar pakte rood bij de beloften.

"Ik kende een moeilijk begin, vond dan langzaam maar zeker mijn betere vorm terug en gaf enkele belangrijke assists. Maar dan kwamen dat spierscheurtje en vervolgens die domme rode kaart", vat Mo Messoudi de voorbije weken samen op de clubwebsite.

Messoudi pakte tweemaal geel in een met 7-1 gewonnen wedstrijd van de beloften. "Onwaarschijnlijk was het. Mijn eerste kaart pakte ik omdat ik na een buitenspelsituatie nog richting doel trapte. Toen we met 5-0 voorstonden, werd ik in de grote rechthoek onderuit gehaald. Een glasheldere penalty, maar de ref gaf me een tweede geel voor schwalbe. Heb ik mijn reputatie tegen?", vraagt de 32-jarige middenvelder zich af.

De ploeg draait momenteel zoals het hoort, het is afwachten wat de trainer beslist.

Weinig werkpunten

Messoudi kan vanavond op Dender eindelijk weer zijn opwachting maken bij Beerschot-Wilrijk. Of hij meteen aan de aftrap verschijnt, weet hij niet. "Ik was vorige week al klaar om mijn vaste stek weer in te nemen. Maar de ploeg draait momenteel zoals het hoort, het is afwachten wat de trainer beslist", zegt Messoudi.

De ervaren Messoudi zag zijn ploegmaats de voorbije weken sterk spelen. "Als ik eerlijk ben zie ik weinig echte werkpunten. Het enige dat iets beter zou kunnen is de efficiëntie bij de afwerking. Pas op, dat is geen kritiek hé... maar we hadden misschien toch al enkele keren ons overwicht rapper in doelpunten moeten omzetten. Maar daar wordt op training hard aan gewerkt", verzekert sympathieke Mo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties