Beerschot-bestuur dankt de supporters

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Beerschot-bestuur dankt de supporters
Foto: © SC

Bij Dender-Beerschot Wilrijk kwam het gisterenavond tot relletjes, maar noch de fans van de thuisploeg als die van de bezoekers leken de schuldige. Het bestuur van de Antwerpse club wenst hun supporters alvast te bedanken.

Toen hooligans van Helmond Sport het veld opliepen, bleven de supporters van Beerschot Wilrijk immers rustig. "In naam van het bestuur wil ik vanavond onze supporters niet alleen bedanken voor hun aanwezigheid en steun hier in Denderleeuw, maar nog meer voor hun voorbeeldig gedrag", aldus voorzitter Eric Roef.

Extra fier

"Wij waren en zijn al fier op onze supporters, maar vandaag mag dat zeker eens een extra vermelding krijgen." Beerschot Wilrijk wou ook de voetbalcel van de Antwerpse politie bedanken voor hun tussenkomst.

"Onze club spreekt ook zijn dank en respect uit voor de in Denderleeuw aanwezige leden van de voetbalcel van de Antwerpse politie. Het is mede dank zij hun snelle, alerte en moedige optreden dat een confrontatie tussen beide supportersgroepen kon vermeden worden. Chapeau mannen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties