Grappende Batshuayi verovert harten en scoort goede punten bij... Alicia Keys

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Grappende Batshuayi verovert harten en scoort goede punten bij... Alicia Keys

Michy Batshuayi wacht bij Chelsea nog steeds op zijn eerste basisplaats in de Premier League, maar dat wil niet zeggen dat onze landgenoot zijn glimlacht verliest. Integendeel, Batshuayi amuseert zich kosteloos op de sociale media.

Het is een publiek geheim dat Batshuayi grote fan is van Spongebob. De aanvaller werd tijdens zijn periode bij Olympique Marseille al meermaals ‘betrapt’ met attributen van het tekenfilmfiguur. Een gele onderbroek met meneer Squarepants op of een opvallende rugzak van Spongebob… Je kan het zo gek niet bedenken, of Batshuayi heeft het.

Naar aanleiding van de release van het nieuwe album van Alicia Keys, haalde Batshuayi nog eens alles uit de kast. De zangeres poseerde vorig jaar een keer in een pyjama van Spongebob, en dat is Batsman nog niet vergeten.

"Ik moest mijn Spongebob-outfit wel uit de kast halen"

“Het nieuwe album van Alicia Keys inspireerde me. Ik moest mijn Spongebob-outfit wel uit de kast halen. Ik zie er goed uit”, dolde de Rode Duivel op Twitter. Wij zijn benieuwd of de zangeres van Fallin’ en New York zal reageren op de boodschap van Batshuayi. Goede punten heb je alvast gescoord, Michy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties