Vandenbempt gelooft er ook niks van: "Hij is eergierig en kickt op records"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 7 reacties

Ook Peter Vandenbempt gelooft niet dat Romelu Lukaku zal stoppen

Vandenbempt gelooft er ook niks van: "Hij is eergierig en kickt op records"

De uitspraak van Romelu Lukaku dat hij na het EK zou stoppen met de nationale ploeg werd door zijn ploegmaats weggelachen. Ook Sporza-analist Peter Vandenbempt hecht er nog niet al te veel waarde aan.

Want Lukaku dribbelde gisteren handig om het onderwerp heen. Hij reageerde er gisteren halfjes op. Hij heeft zijn uitspraken min of meer bevestigd en dan toch weer niet. Hij zei: ik zal geen 10 jaar meer voetballen bij de nationale ploeg."

"Dat is natuurlijk wel iets anders. Over 10 jaar is hij 35 jaar. Dat hij er dan misschien niet meer is, lijkt me logisch. Waarom hij het dan precies zegt? Geen idee. Maar dat er weinig geloof aan gehecht wordt, is zeker waar."

Fenomenaal aantal

Niemand blijkbaar. Wij hadden hem ook al bij de certitudes gezet voor het WK binnen vier jaar. "Lukaku is een eergierig iemand die ongelofelijk belangrijk is voor de nationale ploeg. En hij kickt op records."

"Als hij zo doorgaat aan dit gemiddelde, dan zal hij een fenomenaal aantal doelpunten maken voor de nationale ploeg als hij er nog een jaar of 5-6 bij doet. Maar dat we na het EK van 2020 geen Lukaku meer zien bij de Duivels, daar zou ik niet te veel geloof aan hechten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties