Juve heeft weinig overschot, eerste achtervolger Napoli volgt op ruime afstand
Sam Suttels
Sam Suttels
| 0 reacties

Juventus dankt Dybala op bezoek bij Bologna, nummer twee Napoli kan maar beter winnen

Juve heeft weinig overschot, eerste achtervolger Napoli volgt op ruime afstand
Foto: © photonews

In de Serie A was het interessantste duel van de middag Bologna-Juventus. Het stond lange tijd 0-0, tot Paolo Dybala z'n duivels ontbond.

Het is geen verrassing dat Juventus, de ongenaakbare leider in de Serie A, zijn wedstrijd op bezoek bij Bologna winnend heeft weten afsluiten. Het verliep voor De Oude Dame wel stroever dan verwacht: invaller Paolo Dybala zorgde voor de enige goal van de match. Hij stond amper zeven minuten op het veld toen hij iets meer dan 20 minuten voor affluiten thuisdoelman Skorupski het nakijken gaf.

Druk bij Napoli

Juve legt zo de druk bij het Napoli van Dries Mertens, de eerste achtervolger in het klassement. Napoli kan maar beter winnen, want de kloof bedraagt nu met een wedstrijd minder maar liefst zeventien punten.

Andere wedstrijden

Hekkensluiter Chievo sprokkelde een punt in eigen huis tegen Genoa (0-0), Sassuolo en SPAL kwamen elk een keer tot scoren.

Sampdoria, met Dennis Praet 90 minuten tussen de lijnen, dankte goalgetter Quagliarella voor het enige doelpunt van de partij na penalty. Voor de ouderdomsdeken al nummer 17 van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties