Real houdt punten thuis, geen spoor van Courtois

Bart Somers
Bart Somers
| 1 reacties

Real Madrid moest vanmiddag aan de bak tegen het Baskische Eibar. Thibaut Courtois moest de wedstrijd op de televisie volgen.

Hoe zwaar is de blessure van Rode Duivel Thibaut Courtois? Vandaag hield ze hem alvast opnieuw aan de kant.

Zinédine Zidane zette Keylor Navas in doel en zijn eigen zoon Luca op de bank. Daar had deze laatste het gezelschap van onder meer Toni Kroos, die naar verluidt andere oorden zou mogen opzoeken aan het einde van het seizoen.

Zoveelste dieptepunt?

Bij de rust leek de wedstrijd tegen Eibar een zoveelste dieptepunt van het seizoen te gaan worden. Bezoeker Marc Cardona kreeg de bal in het strafschopgebied en werkte koel af.

In de tweede helft ontbond Karim Benzema zijn duivels. Met twee kopbaldoelpunten maakte hij er eerst 1-1 van, en scoorde hij 10 minuten voor affluiten de winnende treffer.

Eerder vandaag haalde Espanyol het met 1-2 bij Girona. Op dit ogenblik speelt Valencia bij Rayo Vallecano. Later vandaag krijgen we nog de knaller tussen Barcelona en Atlético Madrid, uiteraard te volgen bij Voetbalkrant.