Eden Hazard geeft tekst en uitleg bij zijn wereldgoal tegen West Ham

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Eden Hazard geeft tekst en uitleg bij zijn wereldgoal tegen West Ham

Eden Hazard was opnieuw beslissend in de Premier League. Maandagavond besliste hij de partij tegen West Ham met twee goals, waarvan de eerste een prachtige solo was. Eentje om vingers en duimen van af te likken.

Na de wedstrijd gaf Eden Hazard meteen toe dat zijn eerste goal van de avond "iets heel speciaal" was. Omdat we er maar niet genoeg van kunnen krijgen tonen we de goal met alle plezier nog een keer.

Het Engelse The Sun strikte hem voor een interview en daarin reageerde hij op zijn magistrale goal. "Ik nam de bal aan en ik wilde meteen vooruit, de grote rechthoek in. Daar werd het moelijker voor de verdediger, want hij riskeerde een strafschop."

Ondanks alles blijft de aanvoerder van de Rode Duivels er bescheiden onder. "Bij het schot kwam misschien wel wat geluk kijken. Ik wou heel snel trappen en toen ik de bal in het net zag kon ik alleen maar blij zijn."

Dribbel

Hazard speelde de verdediging van West Ham op een hoopje. Zijn tegenstanders stonden erbij en keken ernaar. "Mijn kleine gestalte speelde hier in mijn voordeel. Wanneer ik tegenover grote spelers sta is het voor hen heel moeilijk om van richitng te veranderen", besloot de maker van een wereldgoal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties