Sterren van PSG begaan al vroeg een uitschuiver, ook Thomas Meunier kan nederlaag niet verhinderen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Thomas Meunier gaat met PSG onderuit bij Rennes

Sterren van PSG begaan al vroeg een uitschuiver, ook Thomas Meunier kan nederlaag niet verhinderen

Een lange reeks als ongeslagen ploeg zit er dit seizoen niet in voor het sterrenensemble van PSG. De Parijzenaars hadden op de openingsspeeldag wel afgerekend met Nîmes, maar bij de eerste uitwedstrijd liep het al mis. Rennes was te sterk met 2-1.

Nochtans bracht PSG weer tal van ronkende namen aan de aftrap: Thiago Silva, Marquinhos, Verrati, Mbappé, Di Maria, Cavani en... Thomas Meunier. De Rode Duivel startte op de rechtsachter. Na een kleine tien minuten in de tweede helft kreeg de ex-speler van Club Brugge ook een geel karton onder de neus geduwd. Even voorbij het uur werd hij vervangen.

Op dat moment stond PSG al lang 2-1 achter. Nochtans was er geen vuiltje aan de lucht toen Edinson Cavani na 35 minuten de score opende. Met een doelpunt vlak voor en vlak na rust keerde Rennes de situatie helemaal om. Treffers van Niang en Del Castillo hielden de punten thuis.

Met drie aan kop

Zo is het toch enigszins een valse start voor PSG, dat het na twee speeldagen dus moet stellen met drie punten. Rennes heeft wel nog het maximum, net als Lyon en Nice.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties