Italië al na één wedstrijd ondersteboven van Romelu Lukaku

Dennis Rosiers
| 17 reacties
Italië al na één wedstrijd ondersteboven van Romelu Lukaku
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku heeft meteen indruk gemaakt in zijn eerste wedstrijd voor Inter. Hij had een groot aandeel in de 4-0 zege van maandagavond tegen promovendus Lecce. Zowel de Inter-aanhang als Italiaanse pers waren achteraf vol lof over Big Rom.

Al voor de aftrap bleek dat er veel verwacht wordt van Lukaku. In de officiële fanshop van Inter stonden fans in lange rijen aan te schuiven voor een nieuw shirt. Het shirt met nummer 9, dat van Romelu Lukaku, was veruit het meest populaire.

Maar liefst 60 000 toeschouwers waren aanwezig om het debuut van Lukaku bij de Nerazzurri mee te maken. Lukaku zat vanaf het eerste fluitsignaal goed in de wedstrijd en speelde meer dan verdienstelijk. 

Hij maakte de supporters van Inter wild toen hij een typische Lukaku-rush deed. Met de bal aan de voet stormde hij naar voor en schudde hij enkele verdedigers af, oerkracht gekoppeld aan snelheid en balbeheersing. Helaas kwam het niet tot een doelpunt. 

Dat eerste doelpunt kwam er toch op het uur. Lukaku kaatste de bal goed terug op een ploeggenoot, die uithaalde. De Lecce-doelman kon de bal niet klemmen, en Lukaku was er als de kippen bij om de rebound met rechts koelbloedig binnen te leggen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties