Wat staat er op zaterdag allemaal op het programma in de EK-kwalificaties?

Redactie
| 0 reacties
Wat staat er op zaterdag allemaal op het programma in de EK-kwalificaties?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vrijdag speelden de Rode Duivels in en tegen San Marino, maar ook op zaterdag staat er alweer heel wat te gebeuren. Wat allemaal? Het overzicht!

Groep A

Engeland kan zich tegen Bulgarije al zo goed als kwalificeren voor het EK, ook al speelden ze nog maar twee wedstrijden.

Het is het gevolg van de vele gelijke spelen die er al waren in de groep, waardoor het voor iedereen verder nu al van moeten is.  

Groep B

Een EK zonder de titelverdediger, zou dat een optie zijn? Normaal gezien zou je zeggen van niet, maar Portugal heeft na twee gelijke spelen wel dringend een overwinning nodig.

Een tripje naar Servië - dat ook punten nodig heeft - is dan echter allerminst een wandeling in het park. Oekraïne kan ondertussen in Litouwen gouden zaken doen.

Groep H

IJsland, Frankrijk en Turkije begonnen hun EK-kwalficatiegroep elk met 9 op 12. Met een thuismatch tegen respectievelijk Moldavië, Albanië en Andorra lijken ze daar 12 op 15 kunnen van te maken.

Puntenverlies is voor alle drie de teams uit den boze, terwijl de bezoekers verplicht zijn te winnen om nog te dromen van het EK via de kwalificaties.

Waag zeker je kans via BetFIRST en win leuke bedragen met de matchen van zaterdag 7 september! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties