Lof voor De Bruyne klinkt luider dan ook: "Fenomenaal, niet te verdedigen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties

Marc Degryse is lyrisch na prestatie Kevin De Bruyne

Lof voor De Bruyne klinkt luider dan ook: "Fenomenaal, niet te verdedigen"
Foto: © photonews

Gaan we ooit nog zulke voetballers tegelijk hebben? Eden Hazard was er niet? Dan nam Kevin De Bruyne gewoon zijn rol over. Hoger op het veld is hij beslissender. Niemand kon er omheen: hij was weergaloos.

Ook Marc Degryse had wel eens graag met hem gespeeld. "Kevin De Bruyne heeft andermaal bevestigd wat we eigenlijk al wisten: hij is wereldklasse wat zijn passing betreft. Ik zie niemand die beter is wat dat onderdeel van het voetbal betreft. Akkoord, in het verleden hebben we de steekpassjes van Xavi en Iniesta gehad - dat was ook genieten -, maar het was wel anders. Wat De Bruyne doet, is fenomenaal", klinkt het in HLN

"Zijn voorzetten zijn magistraal. Neem nu zijn assist voor de 0-2: wat ging dat snel. Voetje op de bal, even klaarleggen en dan staalhard voor doel zwiepen, in de ruimte tussen de defensie en de doelman: dat is niet te verdedigen. Hij weet perfect waar de tegenstander staat en waar zijn ploegmaats zich bevinden. Hij denkt sneller dan de rest. En kan het dan ook nog eens uitvoeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties