Jordan Lukaku mag zich stilaan weer voetballer noemen na wedstrijd tegen Romelu, pijnlijke avond voor Mertens en Napoli

Simon Wauters
| 1 reacties

Inter Milaan heeft gisterenavond met het kleinste verschil gewonnen van Lazio.  Danilo D'Ambrosio scoorde halverwege de eerste helft het enige doelpunt van de avond.

Inter staat zo aan de leiding met vijftien op vijftien. Romelu Lukaku speelde 83 minuten mee, bij de bezoekers bleef broer Jordan negentig minuten op de bank.

De linkspoot behoorde voor het eerst tot de achttienkoppige selectie, nadat hij in januari een knieoperatie moest ondergaan.

Minder goed nieuws was er voor Napoli en basisspeler Dries Mertens. Ze verloren met 0-1 van Cagliari, waar Radja Nainggolan ontbrak door een blessure.

Lucas Castro scoorde kort voor tijd het enige doelpunt, Kalidou Koulibaly (ex-Racing Genk) pakte nadien nog rood voor de thuisploeg.