Belg is topschutter in Eredivisie met elfde goal, Willem II blijft verbazen
Dante Bellon
| 12 reacties

Cyriel Dessers is topschutter in Eredivisie met elfde goal, Willem II blijft verbazen

Belg is topschutter in Eredivisie met elfde goal, Willem II blijft verbazen

Een rustige avond in de Eredivisie, al stond er wel een Belg aan het kanon in Almelo. Ook Willem II blijft vriend en vijand verrassen.

De naam van het kanon in Almelo: Cyriel Dessers. De ex-speler van Lokeren zorgde met twee doelpunten voor een overtuigende 4-0-zege van zijn club Heracles tegen ADO Den Haag. Dessers is nu de nieuwe topschutter in de Eredivisie. Heracles klimt door de overwinning van de elfde naar de vijfde plaats, maar kan na morgen alweer in de middenmoot staan. 

Wie wel degelijk verrast in Nederland is het Willem II van trainer Adrie Koster. De Tilburgers wonnen in eigen huis met evenveel gemaakte doelpunten als de club uit Almelo. Dante Rigo viel tien minuten voor tijd in voor tegenstander Sparta Rotterdam, maar kon niets meer forceren. 

In Nederlands Limburg stond FC Groningen voor de verste verplaastsing van het seizoen. De Groningers trokken met 318 kilometer in de benen het veld op, op zoek naar een overwinning. Maar die kwam er niet. Rasmus Karjalainen scoorde tien minuten voor affluiten het enige doelpunt van de wedstrijd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties