🎥 Supporter Montpellier gooit waterflesje tegen het hoofd van PSG-doelman

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Zaterdagavond ging PSG met 1-3 winnen op het veld van Montpellier. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong en leek lange tijd kans te maken op de overwinning. Uiteindelijk gaf Montpellier de zege alsnog uit handen en dat zorgde voor frustratie bij de thuisaanhang.

Acht minuten tijd, meer had PSG niet nodig om via Neymar, Mbappé en Icardi een 1-0 achterstand om te buigen in een comfortabele 1-3 voorsprong. In het slot van de wedstrijd kreeg de Costa Ricaanse doelman van PSG Keylor Navas een waterfles tegen het hoofd. Scheidsrechter Antony Gauthier had ondertussen de wedstrijd stilgelegd.

Na verzorging van enkele minuten kon Keylor Navas uiteindelijk de wedstrijd uitspelen. Nadien volgde er nog een ruzie tussen Andy Delort en Neymar. PSG blijft aan de leiding, Montpellier staat in de middenmoot.