🎥 Van een binnenkomer gesproken: Can scoorde Doelpunt van de Maand bij debuut voor Borussia Dortmund

Hannes Van Gael

Borussia Dortmund verloor begin februari met 4-3 op het veld van Bayer Leverkusen. Een doelpunt van Emre Can werd verkozen tot Doelpunt van de Maand in de Bundesliga.

Kevin Volland had Leverkusen na twintig minuten op voorsprong gebracht, maar twee minuten later stond het alweer gelijk.

Na het half uur maakte Can er heerlijk 1-2 van. Dortmund zou na de gelijkmaker ook nog de 2-3 maken, maar uiteindelijk hield Leverkusen dus de drie punten thuis. Al maakt dat het doelpunt van Can er niet minder mooi om.

Leuk detail: Can maakte het doelpunt bij zijn debuut voor de Borussen, die hem eind januari weghaalden bij Juventus.