'Supertalent Havertz heeft zijn droombestemming uitgekozen, maar Leverkusen houdt halsstarrig vast aan torenhoge vraagprijs'

Clint Vens
| 3 reacties
'Supertalent Havertz heeft zijn droombestemming uitgekozen, maar Leverkusen houdt halsstarrig vast aan torenhoge vraagprijs'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Door de coronacrisis verwachten specialisten een bijzonder rustige transferzomer. Alleen de allergrootste clubs zullen nog hard kunnen toeslaan op de transfermarkt. Kai Havertz is ongetwijfeld een speler die die categorie van clubs nauwlettend in het oog houden.

De 20-jarige Duitser is aan zijn vierde seizoen bezig in Leverkusen en wil komende zomer een stap hogerop. Havertz heeft inmiddels zijn droombestemming gekozen: de aanvallende middenvelder wil volgens Sky Sports volgend seizoen voor recordkampioen Bayern München uitkomen. 

Leverkusen plakte een prijskaartje van maar liefst 110 miljoen euro op zijn hoofd en is, ondanks d coronacrisis, niet van plan om een cent van zijn vraagprijs af te doen. Het transferrecord van de club uit Beieren staat momenteel op 80 miljoen euro voor Lucas Hernandez, die vorige zomer overkwam van Atlético Madrid. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties