Geen Messi of Neymar maar ook geen probleem: PSG tankt vertrouwen voor trip naar Brugge met klinkende zege

Geen Messi of Neymar maar ook geen probleem: PSG tankt vertrouwen voor trip naar Brugge met klinkende zege
Foto: © photonews

Bij Club mogen ze hun borst natmaken, maar dat wisten ze natuurlijk al. PSG heeft in de Ligue 1 nog eens fijntjes onderstreept wat voor een wereldelftal het heeft. En dan waren grote wereldsterren als Messi en Neymar er niet eens bij. Desondanks won PSG in het Parc des Princes met 4-0.

Een uitstekende generale repetitie dus voor de Parijzenaars alvorens ze de verplaatsing naar Brugge maken voor de eerste groepsmatch in de Champions League. Naast Messi en Neymar kregen ook De Maria en Paredes rust. De anderen moesten promovendus Clermont wel aankunnen.

Twee doelpunten van Herrera

Dat bleek ook op het veld. Wel tussen de lijnen: Gianluigi Donnaruma. Voor de beste doelman van het EK was het zijn debuut voor PSG. De Italiaan hield meteen de nul. Aan de overzijde vlogen ze wel tegen de netten: Ander Herrera was de man van de eerste helft met twee doelpunten.

Als ze bij Clermont nog een beetje hoop koesterden op een terugkeer, dan nam Kylian Mbappé die helemaal weg. Ook Idrissa Gueye pikte zijn doelpuntje mee, er kwam een droge 4-0 op het scorebord. Woensdag moet blijken of Club Brugge wel de strijd kan aangaan met PSG.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties