Marc Degryse zeker van zijn stuk: "Heeft Martinez niet beseft van Kevin De Bruyne"

Bjorn Vandenabeele
| 8 reacties
Marc Degryse zeker van zijn stuk: "Heeft Martinez niet beseft van Kevin De Bruyne"
Foto: © photonews

De passage van Roberto Martinez bij de Rode Duivels zit erop. Een periode waarin de Spanjaard ook de nodige fouten maakte.

Marc Degryse zag dat alles bij de Rode Duivels geen peis en vree was. “Om de naam peoplemanager te hebben, heeft hij onvoldoende aangevoeld dat niet iedereen binnen zijn spelersgroep op dezelfde golflengte zat”, zegt Degryse aan Het Laatste Nieuws.

“We waren mentaal niet klaar. Dat zag je in die voorbereidingsmatch tegen Egypte en ook tegen Canada en Marokko. Hij had na Egypte moeten samenzitten met Kevin De Bruyne, hij heeft onvoldoende beseft hoe groot de frustraties en het ongenoegen bij De Bruyne waren.”

Daar ingrijpen had wellicht voor een ander WK gezorgd, maar Martinez deed het niet. “Ofwel heeft hij zijn kop in het zand gestoken, ofwel heeft hij het niet aangedurfd om iedereen te confronteren met de problemen en ze op te lossen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21814 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties