Trekt Carrasco deze of volgende zomer naar Camp Nou? 'Barça heeft nieuw plannetje klaar om Rode Duivel nu al weg te lokken'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Trekt Carrasco deze of volgende zomer naar Camp Nou? 'Barça heeft nieuw plannetje klaar om Rode Duivel nu al weg te lokken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona bekijkt nog steeds de mogelijkheden om Yannick Carrasco op het einde van het seizoen naar Camp Nou te halen. De Catalanen zijn echter niet van plan om de portefeuille boven te halen. Dus moet het op een creatieve manier.

FC Barcelona had enkele weken geleden de mogelijkheid om Yannick Carrasco voor amper twintig miljoen euro binnen te halen. De financiële situatie van Barça laat echter nog steeds niet toe dat er onnodige centen worden uitgegeven. En dus moet het op een andere manier. 

Cadena SER weet dat Barça een ruildeal heeft voorgesteld aan Atlético Madrid. De Spaanse grootmacht wil Ferran Torres naar de hoofdstad sturen en Carrasco er voor in de plaats krijgen. De bal ligt in het Madrileense kamp.

Huurdeal of... vrije transfer in 2024

Ter vergelijking: volgens Transfermarkt ligt de marktwaarde van Torres met dertig miljoen euro alvast vijf miljoen euro hoger dan die van onze landgenoot. Bovendien moet er iets gebeuren voor Los Colchoneros. Na volgend seizoen kan Carrasco immers transfervrij de deur uitlopen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties