Speeldag: Speeldag 16
Beerschot-Wilrijk gaat winterstop in met voorsprong van 9 punten
Timothy Collard

Beerschot-Wilrijk heeft 2013 afgesloten met een positieve noot. Het ging zondagnamiddag winnen op het veld van Ternesse en gaat de winterstop in als autoritair leider.

De wedstrijd begon nochtans niet zo goed voor Beerschot-Wilrijk. Na vier minuten spelen keek het tegen een 1-0-achterstand aan. Smolders tekende voor het openingsdoelpunt.

De bezoekers waren echter niet aangedaan en reageerden al snel. Daal prikte nog voor het kwartier de gelijkmaker tegen de touwen. Beerschot-Wilrijk ging door en voor de rust stond het 1-3, na doelpunten van Van der Linden en Dermaut.