Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Philipsstadion Eindhoven
Koevermans is weer beslissend voor PSV
Jimmy Wouters

PSV Eindhoven heeft zonder groots te spelen simpel met 3-1 gewonnen van VVV-Venlo. De gevierde man was Danny Koevermans die met twee doelpunten de wedstrijd besliste.

PSV speelde erg zwak en ongeïnspireerd. De ploeg kreeg dan ook weinig klaar in de eerste helft. Enkel Marcellis en Bakkal zorgden voor wat animo en het tweetal zorgde halverwege de eerste periode ook voor het doelpunt. Op aangeven van Marcellis opende Bakkal dan de score.

PSV bleef de fouten opstapelen waardoor VVV in de wedstrijd bleef.  De Limburgers kregen kansen maar Ofrany en Amrabat faalden in de afwerking. Zes minuten na rust deelde Koevermans dan de genadeslag uit door er 2-0 van te maken. Samir El Gaaouire bracht de spanning nog wel even terug maar een kwartier voor tijd besliste Koevermans de wedstrijd door er 3-1 van te maken.