Vrede uit selectie Groningen gezet

Vrede uit selectie Groningen gezet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Regillio Vrede is door FC Groningen voor onbepaalde tijd uit de selectie gezet. De dertigjarige verdediger kreeg afgelopen zondag in de eerste helft van het duel met FC Twente bonje met Paul Matthijs over een vrije trap en in de rust raakten de twee spelers slaags met elkaar. Trainer Ron Jans stuurde het duo daarop direct naar huis.
>
Vrede had maandagmiddag een onderhoud met algemeen directeur Hans Nijland en met technisch manager Henk Veldmate. 'We hebben heel reëel met elkaar over de kwestie kunnen praten', reageert Nijland op fcgroningen.nl. 'Ook in overleg met zijn zaakwaarnemer hebben we alles op een rijtje gezet. Of hij zondag inzetbaar is tegen Ajax, daar kan ik nog niets over zeggen. De bal ligt nu bij Armand Doorn (zijn zaakwaarnemer, red.). Over een paar dagen is er meer duidelijkheid.'

Vrede verhuisde afgelopen zomer van het Griekse Iraklis naar Groningen. Hij speelde dit seizoen zestien wedstrijden in de Groningse hoofdmacht. 'Over een dag of twee, drie zal de club naar buiten komen met een mededeling', aldus Vrede tegen de website van Groningen. 'Voorlopig ben ik geschorst. We zoeken nu naar een definitieve oplossing. Dus het is nu eerst afwachten wat er uit de gesprekken met mijn zaakwaarnemer komt.' Over de positie van Paul Matthijs is nog niets bekend.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties