Barça raast door

Wederom wist Barcelona dit weekend te winnen. Ditmaal werd Osasuna met 3-0 verslagen. De wedstrijd werd vlak voor de rust beslist door goals van Eto'o en Ronaldinho op strafschop. Vlak voor tijd maakte Eto'o zijn tweede van de avond. Barça blijft daarmee aan top van de Primera Division.

Het heeft nu al 7 punten voorsprong op Sevilla dat met 2-1 van Atletico Madrid won. Oico bracht de thuisploeg al na 10 minuten op voorsprong. Even na rust verdubbelde Baptista die score. Atletico kon slechts in de blessuretijd tegen scoren via Tebar.

Villarreal gaf staartploeg Numancia een pandoering: 4-0. Riquelme (18'), 2 maal Font (60' en 67') en Forlan (85') waren de doelpuntenmakers van dienst. Ook die andere startploeg kon niet winnen; Mallorca verloor met 2-1 op het veld van Real Sociedad. Voor Sociedad scoorden Karpin (12' pen) en Paula (84'), voor Mallorca scoorde Arango (52').