AZ verwerpt bod op Landzaat

Harald Berings
| 0 reacties
AZ verwerpt bod op Landzaat
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

'LANDZAAT IS EEN UTOPIE'

Eerder deze week bracht Feyenoord bij AZ een bod uit op sterkhouder Denny Landzaat. Volgens de voorzitter van de club uit Alkmaar,  Dirk Scheringa, maakte dat bod echter weinig indruk.

En ook Feyenoord-coach Erwin Koeman lijkt de hoop op Landzaat al te hebben opgegeven: "Eigenlijk heb ik niet eens zin om erover te praten", liet hij weten aan AD. "Natuurlijk wil ik hem er graag bij hebben, maar al bij al lijkt hij me een utopie."

Over het bod zelf reageerde AZ als volgt: "Het bedrag dat Feyenoord op tafel wil leggen, is voor ons onbespreekbaar. Daar gaan we niets eens over onderhandelen. Slechts als er een goed bedrag wordt vooropgesteld, zijn we bereid om te praten. We houden de groep echter liever intact: zo willen we de komende weken nog een pak contracten openbreken."

Buiten Feyenoord toonde ook Fiorentina concrete interesse in Landzaat. De club uit Firenze wou de Nederlandse international voor amper 2,5 miljoen euro overnemen, en dat zag AZ niet zitten. Landzaat staat nog tot 2007 onder contract in de Alkmaarderwaard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties