Essien wel/niet naar Chelsea?

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Essien wel/niet naar Chelsea?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas ontkent dat Michael Essien Lyon zou verlaten voor een transfer naar Chelsea. Toch zitten Aualas, Roman Abramovich  en  Peter Kenyon vrijdag samen aan tafel.

"De zaak is voorbij, de deur is gesloten, " vertelde Aulas afgelopen weekend nog aan Lyon-coach Gérard Houllier. "Ik denk zelfs dat Houllier de intentie heeft om Essien zondag tegegn Marseille op te stellen als Diarra verder problemen blijft ondervinden aan zijn knie. Ik wil in geen geval Essien verder bestraffen."

De kans lijkt klein dat Chelsea 50 miljoen euro op tafel legt voor de Ghanese middenvelder. Toch gaat Lyon al op zoek naar een vervanger. De namen van Jérémy Toulalan (Nantes), Olivier Dacourt (AS Roma) en Achille Emana (Toulouse) deden al de ronde. Maar  Lyon zou zijn ogen vooral gericht houden op de Braziliaan Fabinho, momenteel actief in de Japanse J-League met Cerezo Osaka.

Aulas wil deze geruchten nog niet bevestigen, maar liet wel vallen dat een extre niet-EU speler niet voor problemen zou zorgen. "Als we het aantal niet-EU spelers in onze kern moeten verlagen, vinden we wel een opplossing voor onze Brailiaanse spits Nilmar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties