Premier League-interesse voor Beslija

Philippe Crols
| 0 reacties
Premier League-interesse voor Beslija
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mirsad Beslija is al een aantal weken goed op dreef in Genk. Tegen Beveren en Club Brugge wist hij telkens te scoren en waren zijn presaties bovendien meer dan degelijk te noemen. Dat lokt zoals gebruikelijk de nodige scouts van kandidaat-kopers. 

Mirsad Beslija kan volgens de krant Het Nieuwsblad rekenen op de belangstelling van twee Engelse clubs. Het gaat om Middlesbrough en Leeds. Middlesbrough is een ploeg die zich momenteel bevindt in de middenmoot van de Engelse Premier League. Leeds deed het een paar jaar geleden nog uitstekend en was zelfs actief in de Champions League, maar de laatste jaren gaat het behoorlijk bergaf met de club. Momenteel staat de ex-club van Harry Kewell zelfs in de Engelse tweede klasse. Van beide clubs zaten er tijdens de zaterdagavond-wedstrijd tegen Lokeren alvast scouts in de Genkse tribunes. 

Concrete voorstellen voor de Bosniër zijn er evenwel nog niet. De ploeg die Beslija zal willen losweken zal nog wel wat geld op tafel moeten leggen. De sneltrein op de rechterflank ligt nog anderhalf jaar onder contract. Zelf had hij al aangegeven na vijf jaar Genk wel andere oorden te willen opzoeken. In die vijf jaar werd hij met Genk één keer kampioen en speelde hij ook in de Champions League.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties