Wie blijft en wie gaat bij Antwerp?

Joeri De Ren
| 0 reacties
Wie blijft en wie gaat bij Antwerp?
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

        
Zoals steeds eens de transferperode begonnen is nemen ook de geruchten weer toe.  Zo ook op de Bosuil waar dit jaar minder spelers zulen vertrekken dan vorig jaar.  Een voorlopige balans levert nu de volgende feiten op :

 
Robert Neagoe keert terug naar Roemenië naar zijn club Arges Pitesti.  Het ziet er niet naar uit dat de samenwerking met deze club nog verder aangehaald zal worden, maar men weet nooit. 
Dries Jacquemyn heeft naar eigen zeggen getekend bij vierdeklasser Bornem.
Ahmed Biga mag zo goed als zeker nieuwe horizonten opzoeken.  Luciano Olguin wacht naar alle waarschijnlijkheid hetzelfde lot.  Beide spelers stelden zwaar teleur en losten de verwachtingen niet in. 
Pedrag Ristovic dient met de club te onderhandelen en zou niet geneigd zijn snel bij te tekenen. 
Adam Eckersley verkast bijna zeker naar NEC.
Lee Martin zouden naar alle waarschijnlijkheid ook niet terugkeren naar de Bosuil.  De toekomst van de speler dient nog wel ingevuld te worden.
Fangzhuo Dong weet nu reeds dat hij waarschijnlijk nog één jaar langer op de Bosuil zal blijven.  Voor hem dient het ditmaal het seizoen van de bevestiging te worden.  Vanuit Manchester wordt verwacht dat de Chinees nu de competitie afsluit als topschutter en er mede voor zorgt dat Antwerp kan terugkeren op het hoogste niveau.  Hij was deze week dan ook nog op de Bosuil aktief aanwezig op de trainingen.   
Daniel Simpson, Tom Heaton en Sylvan Ebanks-Blake zouden eventueel wel terugkeren en enkele versterkingen meebrengen.  Indien dit het geval is dan zal coach Andy Welsh hen ook opnieuw vergezellen.  Uiteraard hangt dit ervan af of de samenwerking met Manchester opnieuw verder gezet wordt.  De voortekenen zijn althans positief te noemen.
Goran Stankovski heeft slechts een contract voor één jaar en er dient dus nog afgewacht te worden of hij door de club een nieuw voorstel zal krijgen.  De algemene tendens echter is toch de mening dat de speler te weinig bracht. 
Kevin Baert bevestigde ons mondeling dat hij volgend jaar opnieuw bij Antwerp speelt. 
Ivan Willockx gaat naar Nieuwkerken.
Naby-Moussa Yattara ziet zijn contract zeker niet meer verlengd op de Bosuil.
Stephan Willmsen wordt bij Tubantia genoemd.
David Van Passel gaat naar Schoten.
Olivier Claessens zou twee jaar gaan studeren in de V.S. en hierdoor verdwijnen bij R.A.F.C.
- Het contract van Jelmer Schoeters loopt dit seizoen af.
Jens Govaerts komt terug van bij vierdeklasser VV Hoogstraten.
- De Belgen liggen voor de rest nog onder contract en blijven dus tenzij er een mooi aanbod zou komen voor één van hen. 
- Tenslotte is ook het lot van Souleymane Mamam en Giovanni Fedorow onzeker.
 
Er zijn nog geen berichten aangaande inkomende transfers.  Wel verwachten velen dat verdedigend middenvelder Francis Zé die lange tijd meespeelde bij de reserven een verbintenis zal ondertekenen voor volgend seizoen. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties